Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Groene keuken: rustgevend en tijdloos

In bijna elk huishouden vind je wel iets dat groen is, zoals een groene muur, groen meubilair of groene accessoires. Maar ook de groene keuken wordt steeds gewilder, kijk maar eens naar vtwonen of het programma Kopen Zonder Kijken. Ook in keukenshowrooms staan tegenwoordig altijd wel een paar groene keukens. Niet zo gek, want groen is tijdloos en zorgt voor rust in het interieur. Laat je inspireren door onze groene keukens.

Groene keuken tegen wand
Groene keuken

Groene keuken van KEUK

Groene keuken van KEUK

Kleurcombinaties met groen

Groene keuken met inductiekookplaat

Keukenblad van HPL of hout

Groene keuken - stalen frame detail

Duurzame KEUK

Ontwerp je eigen groene keuken

Wil je jouw eigen groene keuken samenstellen voor jouw woning? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Kies je eigen indeling en materiaal voor het blad. Sla jouw ontwerp tussentijds op of stuur het naar een vriend(in) of familielid. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw groene KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze groene keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

  • Is een groene keuken tijdloos?
    Een groene keuken is zeker tijdloos. Het zorgt voor rust in je interieur. Ook is groen zeer goed te combineren met andere kleuren.
  • Wat past bij een groene keuken?
    Een groene keuken kun je eindeloos combineren. Denk aan verschillende tinten groen (ton sur ton). Maar ook andere kleuren zoals wit, grijs, zwart, geel, roze, bruin en blauw staan goed in combinatie met een groene keuken.
  • Welk aanrechtblad bij een groene keuken?
    Bij een groene keuken van KEUK kun je kiezen uit een houten kernbeuken aanrechtblad of een groen aanrechtblad van multiplex met HPL. Hout geeft een gezellige en warme look, maar het vergt meer aandacht en onderhoud dan multiplex. Stel jouw eigen KEUK samen op onze website.