Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Gele keuken: ontdek de mogelijkheden

Geel wordt door veel mensen gezien als een vrolijke en energieke kleur. De kleur wordt regelmatig verwerkt in het interieur, zoals gele accessoires of een gele muur. Maar wat dacht je van een gele keuken? Als je eens wat anders wilt dan wit, grijs of zwart dan is een keuken in een leuk kleurtje een heel leuk idee. Laat je inspireren door onze gele keukens.

Gele keuken met stalen frame detail - KEUK

Geel in de keuken

Een gele keuken is nog niet erg gewild om als keuken kleur te kiezen, maar dat betekent niet dat het niet kan. Geel staat voor energie en vrolijkheid. Ook geeft geel ontzettend veel warmte en sfeer aan een interieur. In de keuken ben je elke dag te vinden om je maaltijden te bereiden, en misschien zelfs nog meer als je hier je eettafel ook hebt staan. Waarom zou je jouw keuken dan geen vrolijk en sfeervol kleurtje geven in plaats van een witte keuken, grijze keuken of zwarte keuken? En als je persoonlijk een fan bent van de kleur geel, dan is een gele keuken natuurlijk al helemaal een goed idee. We geven je graag een paar voorbeelden van een gele keuken inrichting.

Gele keuken met inductiekookplaat - KEUK

Gele keukeninrichting

Gele keuken - KEUK

Okergele keuken

Gele keuken met RVS spoelbak en kraan - KEUK

Kleurcombinaties

Grijze keuken met zwarte kraan - KEUK

Voeg subtiele gele details toe

Verlichting

Als je een gele keuken bij KEUK bestelt, dan is het ook goed om na te denken over praktische zaken. Wat ga je doen met de verlichting? Wil je lampen aan het plafond hangen of heb je toch liever spotjes of muurlampen? Verlicht vooral de plekken waar je veel bezig bent, zoals de kookplaat en het snijgedeelte. Wel zo fijn dat je altijd goed kan zien wat je doet. En natuurlijk is het belangrijk om sfeer aan te brengen. Dit kun je bijvoorbeeld realiseren door dimbare lampen.

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp je eigen gele keuken

Een gele keuken is hip! Ook is een gele keuken vrolijk, sfeervol, modern, een echte blikvanger en compleet anders dan een ‘normale’ witte, grijze of zwarte keuken. Ben je al dol op de kleur geel, dan is het zeker een aanrader om een gele keuken te nemen. Ben jij klaar voor geel in je keuken? Configureer dan nu jouw gele keuken!

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze gele keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

  • Waarom een gele keuken?
    Een gele keuken is hip! Ook is een gele keuken vrolijk, sfeervol, modern, een echte blikvanger en compleet anders dan een ‘normale’ witte, grijze of zwarte keuken. Ben je al dol op de kleur geel, dan is het zeker een aanrader om een gele keuken te nemen.