Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Projectkeukens: robuust, duurzaam en ijzersterk

Heb je een zakelijke keuken nodig? Dan wil je waarschijnlijk dat deze betaalbaar is, een zeer lange levensduur heeft, erg sterk is en het liefste ook nog duurzaam is. Gelukkig kun je bij de projectkeukens van KEUK al deze dingen afvinken. KEUK is dan ook een perfecte oplossing voor studentenhuisvesting, bedrijfspanden, woningcorporaties, vakantieparken en instellingen.

Strakke keuken met zwarte kraan

Waarom een projectkeuken van KEUK?

Een KEUK biedt verschillende voordelen op het gebied van service, duurzaamheid en kwaliteit. Wil je graag een nieuwe keuken in je bedrijfspand, verhuuraccommodatie of andere instelling? We leggen je graag uit waarom je zou moeten kiezen voor een KEUK.

 • Wij gebruiken uitsluitend topproducten van de beste merken. Onze volledige keukenapparatuur is van Siemens. Verder werken we met de topmerken Pfleiderer, Reginox en Blum.
 • Je kunt een eigen KEUK gemakkelijk samenstellen in de gratis configurator.
 • Jouw nieuwe KEUK is makkelijk inpasbaar in bouwkundige kaders.
 • Een projectkeuken heeft lagere installatiekosten.
 • Onze materialen en ons productieproces zijn volledig circulair en duurzaam.
 • Meerdere keukens nodig? Een KEUK is in volume leverbaar.
 • Een eventuele oude KEUK nemen we mee om te recyclen of ‘refurbishen’. Zo krijgt elke KEUK nog vele nieuwe levens.
 • Een KEUK gaat eindeloos mee door de materiaalkeuze en slimmigheden in het ontwerp.
 • Wij leveren en plaatsen binnen 6 weken.
Ontwerp je eigen KEUK
Grijze rechte keuken

Duurzaamheid in projectkeukens

Grijze keuken met ladekast detail

Robuuste en duurzame keukenconstructie

Keuken samenstellen zonder registratie

Personalisatie binnen onze projectkeukens

Neem contact op
Grijze Scandinavische projectkeuken

Budgetbeheer voor projectkeukens

Neem contact op
Ontwerp je eigen KEUK

KEUK toepassen binnen jouw volgende project?

We denken graag met je mee over de mogelijkheden van KEUK voor jouw project.

Neem contact met ons op

KEUK: projectkeukens uit Groningen

Wij zijn trots op onze Groningse afkomst. Groningen heeft, net zoals KEUK, veel unieks te bieden. En dat willen we graag aan elke klant laten zien. Daarom hebben we de kleuren van onze keukens een Gronings tintje meegegeven. Wolkenwit is de kleur van de continu veranderende wolkenwitte lucht. In combinatie met de weidse, oneindig groene vergezichten is dit een geliefd tafereel. Ga je ‘s avonds de provincie in, dan valt gelijk op dat de nachten hier echt nacht zwart zijn. Als je in Groningen iets bijzonders wilt doen, ga dan wadlopen op het grijze waddenzand. En natuurlijk mag de mosterd gele keuken niet ontbreken: Groningen staat bekend om de productie van deze populaire saus.

Veelgestelde vragen over onze projectkeukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Waar kan ik een projectkeuken kopen?
  Een projectkeuken kun je kopen op KEUK.nl. Stel jouw projectkeuken zelf samen in onze online configurator of neem contact met ons op als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. We denken graag met je mee over de mogelijkheden van KEUK voor jouw project.
 • Hoe duur is een projectkeuken?
  Hoe duur een projectkeuken is, hangt af van je wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw projectkeuken kost.
 • Wat kost een projectkeuken?
  Wat een projectkeuken kost, hangt af van je wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw projectkeuken kost.