Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Projectkeukens bij KEUK:

Robuust, duurzaam en ijzersterk

Heb je een zakelijke keuken nodig? Dan wil je waarschijnlijk dat deze betaalbaar is, een zeer lange levensduur heeft, erg sterk is en het liefste ook nog duurzaam is. Gelukkig kun je bij de projectkeukens van KEUK al deze dingen afvinken. KEUK is dan ook een perfecte oplossing voor studentenhuisvesting, bedrijfspanden, woningcorporaties, vakantieparken en instellingen.

Projectkeukens bij KEUK:

Robuust, duurzaam en ijzersterk

Waarom een projectkeuken van KEUK?

Een KEUK biedt verschillende voordelen op het gebied van service, duurzaamheid en kwaliteit. Wil je graag een nieuwe keuken in je bedrijfspand, verhuuraccommodatie of andere instelling? We leggen je graag uit waarom je zou moeten kiezen voor een KEUK.

 • Wij gebruiken uitsluitend topproducten van de beste merken. Onze volledige keukenapparatuur is van Siemens. Verder werken we met de topmerken Pfleiderer, Reginox en Blum.
 • Je kunt een eigen KEUK gemakkelijk samenstellen in de gratis configurator.
 • Jouw nieuwe KEUK is makkelijk inpasbaar in bouwkundige kaders.
 • Een projectkeuken heeft lagere installatiekosten.
 • Onze materialen en ons productieproces zijn volledig circulair en duurzaam.
 • Meerdere keukens nodig? Een KEUK is in volume leverbaar.
 • Een eventuele oude KEUK nemen we mee om te recyclen of ‘refurbishen’. Zo krijgt elke KEUK nog vele nieuwe levens.
 • Een KEUK gaat eindeloos mee door de materiaalkeuze en slimmigheden in het ontwerp.
 • Wij leveren en plaatsen binnen 6 weken.
Ontwerp je eigen KEUK

Duurzaamheid

in projectkeukens

Wil je een of meerdere projectkeukens van KEUK bestellen? Dan weet je zeker dat je keukens krijgt waarbij duurzaamheid en circulariteit een grote rol spelen. Zo wordt een KEUK volledig gemaakt van duurzame en circulaire materialen. Het frame is voor een groot deel gemaakt van hergebruikt staal en we gebruiken voor het plaatmateriaal onder andere OrganicBoard. Dit is gemaakt van snoei- en houtafval en biogene lijm.

Niet alleen onze materialen zijn duurzaam. Ook onze fabriek in Hoogezand, Groningen draait op duurzame energie. We beperken het aantal transportkilometers én onze uitstoot tot een minimum. En daarnaast werken we waar mogelijk verpakkingsloos.Duurzaamheid

in keuken constructie

De robuuste constructie van een KEUK is volledig duurzaam, waardoor een KEUK eindeloos meegaat. Dit komt door een aantal slimmigheden:

 • Het frame is gemaakt van hergebruikt staal.
 • De kastdeuren zijn voorzien van een extra stevige bevestiging.
 • De laden hebben een draagkracht van 70 kg.
 • Alle hoeken en de onderkant hebben we voorzien van stootranden.
 • We passen een sterk multiplex blad toe.

Personalisatie

binnen onze projectkeukens

In onze online configurator kun je zelf jouw KEUK samenstellen. Kies uit kleuren, modules, apparatuur en accessoires. Natuurlijk kan het zijn dat je andere wensen hebt voor jouw kantoorpand, studentenhuisvesting, woningcorporatie projecten of andere panden waar een projectkeuken nodig is. Neem in dit geval contact met ons op. Het is bijvoorbeeld voor ons mogelijk om in volume te leveren. Ook is een KEUK makkelijk inpasbaar in een bouwkundig kader. We denken graag met je mee over de mogelijkheden van KEUK voor jouw project.

Neem contact op

Budgetbeheer

voor projectkeukens

Een nieuwe keuken kost natuurlijk altijd veel geld. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar wat je nodig hebt, zowel in werkruimte als in kookapparatuur en opslag. Gelukkig kun je bij KEUK helemaal zelf bepalen hoeveel jij uitgeeft en aan wat. Hoe? Door je eigen projectkeuken te ontwerpen in de gratis configurator. Bij elke stap die je maakt (opties, apparatuur, extra modules, accessoires, etc.) zie je de prijs staan. Zo kun je precies zien wat je uitgeeft en aan wat. Wordt dat wat te veel? Probeer wat te verwijderen. Wil je er juist nog wat extra bij? Geen probleem!

Kom je er niet helemaal uit of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op.Neem contact op

KEUK toepassen binnen jouw volgende project?

We denken graag met je mee over de mogelijkheden van KEUK voor jouw project.

Neem contact met ons op

KEUK: projectkeukens uit Groningen

Wij zijn trots op onze Groningse afkomst. Groningen heeft, net zoals KEUK, veel unieks te bieden. En dat willen we graag aan elke klant laten zien. Daarom hebben we de kleuren van onze keukens een Gronings tintje meegegeven. Wolkenwit is de kleur van de continu veranderende wolkenwitte lucht. In combinatie met de weidse, oneindig groene vergezichten is dit een geliefd tafereel. Ga je ‘s avonds de provincie in, dan valt gelijk op dat de nachten hier echt nacht zwart zijn. Als je in Groningen iets bijzonders wilt doen, ga dan wadlopen op het grijze waddenzand. En natuurlijk mag de mosterd gele keuken niet ontbreken: Groningen staat bekend om de productie van deze populaire saus.

Veelgestelde vragen

over onze projectkeukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Waar kan ik een projectkeuken kopen?
  Een projectkeuken kun je kopen op KEUK.nl. Stel jouw projectkeuken zelf samen in onze online configurator of neem contact met ons op als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. We denken graag met je mee over de mogelijkheden van KEUK voor jouw project.
 • Hoe duur is een projectkeuken?
  Hoe duur een projectkeuken is, hangt af van je wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw projectkeuken kost.
 • Wat kost een projectkeuken?
  Wat een projectkeuken kost, hangt af van je wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw projectkeuken kost.