Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Moderne keuken: strak design ontmoet luxe en innovatie

De moderne keuken is ontzettend populair in Nederlandse huishoudens. Logisch, want in een moderne keuken kan en mag alles. Van afwerkingen zoals mat en hoogglans tot materialen zoals hout en RVS: richt jouw luxe moderne keuken in zoals jij wilt. De enige voorwaarde waar een keuken van moderne aard aan moet voldoen is een strak design en modern keukenapparatuur. Bij KEUK kun je jouw moderne keuken helemaal zelf samenstellen. Ontdek de voordelen en mogelijkheden.

Grijze keuken in moderne en Scandinavische stijl

Wat is een moderne keuken?

Veel stijlen kunnen getypeerd worden als modern. Zo is hoogglans modern, maar een matte keuken ook. Ook zwart en wit zijn beide moderne kleuren, waardoor zowel een zwarte keuken als een witte keuken tot de moderne stijl kunnen behoren. Het fijne van een moderne keuken is dat in principe alles mag. In de basis komen een strak lijnenspel, minimalistische vormgeving, neutrale kleuren, moderne materialen en de nieuwste apparatuur terug. Vaak wordt gekozen voor een greeploos design, maar ook handgrepen zijn geoorloofd in een moderne keuken. Een hoogglans afwerking is tevens typerend voor een moderne keuken, maar je ziet steeds meer een strakke en matte afwerking.

Detail handgrepen zwarte keuken

Moderne keuken van KEUK

Waarom een moderne keuken van KEUK?

Een moderne keuken is een aanwinst op verschillende vlakken. Je kunt jouw moderne keuken makkelijk samenstellen en bestellen in onze online configurator. Waarom je een keuken van KEUK moet bestellen:

 • In een moderne keuken kun je veel kanten op als het gaat om kleuren en materialen. Hierdoor kun je een moderne keuken helemaal naar je eigen wensen inrichten.
 • Moderne luxe keukens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur die koken eenvoudiger maken.
 • Een moderne keuken is over het algemeen erg luxe van aard.
 • Een moderne keuken past in verschillende interieurstijlen, doordat je er zoveel kanten mee op kunt.
 • Door de neutrale kleuren blijft de moderne keuken tijdloos.
 • Moderne materialen (zoals hout en RVS) maken een moderne keuken duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.
 • Een moderne keuken kan gecombineerd worden met verschillende accessoires en tegels.
 • Een moderne keuken van KEUK heeft een industrieel tintje, wat het nog unieker maakt.
Ontwerp je eigen KEUK
Grijs kookeiland en keukeneiland met bar

Moderne keuken met kookeiland

Neem contact op

Moderne keukenapparatuur

Een moderne keuken bestaat uit de nieuwste keukenapparatuur met innovatieve functies en technologieën. Hierbij kun je denken aan duurzame en energiezuinige apparaten, een wijnklimaatkast, ingebouwde afzuiging en een Quooker. Innovatieve apparaten zorgen voor een fijne en luxe kookbeleving. Ontdek alle mogelijkheden die je bij KEUK hebt.

Siemens Vaatwasser - KEUK

Intelligente Siemens apparaten

Grijze keuken met RVS spoelbak detail

Quooker

Siemens wijnklimaatkast in grijze keuken - KEUK

Wijnklimaatkast

Moderne keuken met inductiekookplaat met afzuiging

Inductieplaat met afzuiging

Materiaal moderne keuken

Een moderne keuken van KEUK bestaat uit diverse materialen. Het frame is gemaakt van hergebruikt staal en ook wordt er gebruik gemaakt van OrganicBoard. Voor het werkblad en de spoelbak kun je kiezen uit hout, HPL en RVS.

Sfeerbeeld: koken in zwarte keuken van KEUK

Moderne keuken met hout of HPL

Zwarte keuken met grote RVS spoelbak en kraan

Moderne keuken met RVS

Moderne keuken kleuren

Zwart, wit en aardetinten zijn de typische moderne keuken kleuren. Wil je hiervan afwijken? Tegenwoordig zie je ook steeds meer trendkleuren voorbij komen in een moderne keuken. Denk aan geel, groen, blauw en rood.

Witte keuken van KEUK

Moderne witte keuken

Kleine zwarte keuken met robuuste stijl

Moderne zwarte keuken

Inspiratie voor kleine moderne keuken

Vaak zie je moderne keukens in grote ruimtes, eventueel met kookeilanden. Heb je niet zo’n grote ruimte voor je keuken en moet je het doen met een kleine keuken? Geen zorgen, ook bij KEUK kun je jouw eigen kleine moderne keuken ontwerpen. Je kan een keuken van KEUK namelijk zo groot of klein maken als je zelf wilt. Zorg er bij een moderne kleine keuken voor dat je het ontwerp zo minimalistisch mogelijk houdt. Ga bijvoorbeeld voor een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Ook een lichte en neutrale kleur, zoals onze wolkenwitte keuken of waddenzand grijze keuken zorgt voor een open en moderne uitstraling.

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp je eigen moderne keuken

Wil je jouw eigen moderne keuken samenstellen? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en begin met het creëren van jouw droomkeuken. De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Kies je eigen kleur, indeling en materiaal voor het blad. Sla jouw ontwerp tussentijds op of stuur het naar een vriend(in) of familielid. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw moderne KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen

over onze moderne keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Hoeveel kost een nieuwe moderne keuken?
  Bij het samenstellen van een nieuwe moderne keuken bij KEUK, kun je bij elke stap in de configurator zien hoeveel jouw nieuwe keuken kost. Zo kun je makkelijk modules toevoegen of verwijderen. Wel zo transparant.
 • Hoe ziet een moderne keuken er uit?
  Het fijne van een moderne keuken is dat in principe alles mag. Waar een moderne keuken wel over beschikt, is een strak lijnenspel, minimalistische vormgeving, neutrale kleuren, moderne materialen en de nieuwste apparatuur.
 • Wat kost een moderne keuken?
  Bij het samenstellen van een nieuwe moderne keuken bij KEUK, kun je bij elke stap in de configurator zien hoeveel jouw nieuwe keuken kost. Zo kun je makkelijk modules toevoegen of verwijderen. Wel zo transparant.
 • Wat is een moderne keuken?
  Het fijne van een moderne keuken is dat in principe alles mag. Waar een moderne keuken wel over beschikt, is een strak lijnenspel, minimalistische vormgeving, neutrale kleuren, moderne materialen en de nieuwste apparatuur.