Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Robuuste keuken bij KEUK:

Stoere materialen en een karaktervol uiterlijk

Houd je van een industriële stijl en is jouw huis of kantoorpand vooral voorzien van stoere materialen en donkere kleuren? Dan kan een robuuste keuken natuurlijk niet ontbreken. Waarschijnlijk denk je bij een robuuste keuken aan een stoere en karaktervolle keuken gemaakt van hout en staal. De robuuste keukens van KEUK maken dit plaatje helemaal waar. Gecombineerd met hypermoderne apparatuur wordt de robuuste keuken een echte droomkeuken.

Robuuste keuken bij KEUK:

Stoere materialen en een karaktervol uiterlijk

Materialen van een robuuste keuken

Bij materialen van een robuuste keuken denk je waarschijnlijk aan hout en staal. Deze materialen staan voornamelijk bekend om hun stoere karakter en sterke eigenschappen, waardoor ze helemaal passen in een robuuste keuken. Een KEUK kan worden samengesteld met de materialen hout, staal, multiplex met HPL en roestvrij staal.Stalen frame

Materiaal

Het frame van de robuuste KEUK is voor een groot deel gemaakt van hergebruikt staal. Robuuster kun je een keuken bijna niet krijgen. Het voordeel van het stalen frame is dat het ontzettend sterk is en oogt. Het frame is namelijk niet kapot te krijgen. Daarnaast hebben alle hoeken en de onderkant van het stalen frame stootranden om beschadigingen tegen te gaan. Ook zijn de kastdeuren van onze robuuste keukens voorzien van een extra stevige bevestiging.

Houten blad

Materiaal

Denk je aan een robuuste keuken? Dan denk je waarschijnlijk aan hout. Hoewel onze robuuste keukens niet volledig uit hout bestaan, kun je jouw KEUK wel ontwerpen met een prachtig houten kernbeuken blad dat gemaakt is van restafval beukenhout. Dit materiaal is erg sterk, omdat het hout uit de kern van de stam komt. Door het natuurlijke veranderingsproces verschijnen in de kern mooie structuren (nerven) en verkleuringen. Dit geeft het houten blad direct een zeer robuuste uitstraling.

Multiplex blad

Materiaal

Je kan ook kiezen voor een multiplex blad met HPL in plaats van het houten kernbeuken blad. Het multiplex blad is een zeer sterk, duurzaam en robuust blad. Wil je jouw blad dezelfde kleur als de rest van de keuken? Ga dan voor multiplex met HPL. Dit robuuste materiaal heeft namelijk dezelfde kleur als de rest van de keuken.

RVS

Accessoires

Roestvrij staal (RVS) is het soort materiaal dat vaak als robuust wordt bestempeld. Niet zo  gek, want het ziet er ook heel stoer uit. Stel je een keuken van KEUK samen, dan kun je kiezen voor een RVS spoelbak en kraan van het merk Reginox. Het voordeel van een RVS spoelbak en kraan is dat het bestand is tegen hitte, corrosie en deuken. Dit maakt het materiaal, naast robuust, ook enorm duurzaam.

Robuuste keuken

ontwerp

Niet alleen de materialen, maar ook het ontwerp is van belang bij een robuuste keuken. Niet alleen ziet een KEUK er degelijk, stoer en eenvoudig uit; het ontwerp is volledig modulair opgezet. Dit houdt in dat je de onderdelen eenvoudig kunt wisselen of vervangen. Ga je verhuizen of moet de robuuste keuken op een andere plek komen te staan? Ook dat is makkelijk geregeld.

Hypermoderne apparatuur

Hypermoderne apparatuur kan natuurlijk niet ontbreken in een robuuste keuken. Als je een KEUK koopt, dan kun je kiezen uit de nieuwste vaatwasser, oven, koelkast, inductiekookplaat en wijnklimaatkast. Al deze apparatuur is van Siemens. Dit merk heeft een combinatie van intelligente software en een netwerk van slimme sensoren (iSensoric) ontwikkeld. iSensoric zit in elk huishoudelijk Siemens apparaat. Hiermee worden de belangrijkste factoren voor de perfecte werking van je apparaten automatisch gedetecteerd, geëvalueerd en ingesteld.

Ontwerp je eigen robuuste keuken

Wil jij een robuuste keuken kopen voor in jouw huis of bedrijfspand? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Kies je eigen keuken kleur en materiaal voor het blad. Je hebt alle mogelijkheden om je KEUK zo robuust mogelijk te maken. Sla jouw ontwerp tussentijds op of stuur het naar een vriend(in) of familielid. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw robuuste KEUK direct bestellen. Begin jouw robuuste keuken ontwerp direct!

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen

over onze robuuste keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Wat is een industriële keuken?
  Een industriële keuken wordt gekenmerkt door staal, hout en donkere kleuren. Ben je op zoek naar een industriële keuken, ontwerp deze dan bij KEUK. Het stalen frame van de KEUK maakt het ontwerp industrieel en robuust. Kies daarnaast voor materialen zoals hout, rvs en multiplex.
 • Wat is een robuuste keuken?
  Een robuuste keuken wordt gekenmerkt door staal, hout en donkere kleuren. Ben je op zoek naar een robuuste keuken, ontwerp deze dan bij KEUK. Het stalen frame van de KEUK maakt het ontwerp robuust. Kies daarnaast voor materialen zoals hout, rvs en multiplex.
 • Waar is een robuuste keuken van gemaakt?
  Een robuuste keuken is over het algemeen gemaakt van hout, staal en rvs. Hoe jouw robuuste keuken eruit komt te zien, hangt af van jouw wensen. Een KEUK bestaat uit een stalen frame. Voeg een houten of multiplex blad toe. Ook kun je een rvs spoelbak en kraan bestellen.
 • Wat kost een robuuste keuken?
  Wat een robuuste keuken kost, hangt af van jouw wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw robuuste keuken kost.
 • Welk hout is geschikt voor de keuken?
  Ga je voor een keuken van KEUK, dan kun je kiezen uit een houten kernbeuken blad, gemaakt van restafval beukenhout. Dit materiaal is erg sterk, omdat het hout uit de kern van de stam is. Er verschijnen in de kern mooie structuren (nerven) en verkleuringen.