Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Robuuste keuken: stoere materialen en een karaktervol uiterlijk

Houd je van een industriële stijl en is jouw huis of kantoorpand vooral voorzien van stoere materialen en donkere kleuren? Dan kan een robuuste keuken natuurlijk niet ontbreken. Waarschijnlijk denk je bij een robuuste keuken aan een stoere en karaktervolle keuken gemaakt van hout en staal. De robuuste keukens van KEUK maken dit plaatje helemaal waar. Gecombineerd met hypermoderne apparatuur wordt de robuuste keuken een echte droomkeuken.

Kleine zwarte keuken met robuuste stijl

Materialen van een robuuste keuken

Bij materialen van een robuuste keuken denk je waarschijnlijk aan hout en staal. Deze materialen staan voornamelijk bekend om hun stoere karakter en sterke eigenschappen, waardoor ze helemaal passen in een robuuste keuken. Een KEUK kan worden samengesteld met de materialen hout, staal, multiplex met HPL en roestvrij staal.Zwarte keuken met robuuste oven en inductiekookplaat

Stalen frame

Materiaal
KEUK sfeerbeeld: RVS spoelbak en kraan

Houten blad

Materiaal
Groene keuken met inductiekookplaat zonder afzuiging

Multiplex blad

Materiaal
Minimalistische keuken met robuuste spoelbak detail

RVS

Accessoires
Zwarte keuken die modulair in elkaar wordt gezet

Robuuste keuken

ontwerp
Minimalistische en robuuste keuken - oven detail

Hypermoderne apparatuur

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp je eigen robuuste keuken

Wil jij een robuuste keuken kopen voor in jouw huis of bedrijfspand? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Kies je eigen keuken kleur en materiaal voor het blad. Je hebt alle mogelijkheden om je KEUK zo robuust mogelijk te maken. Sla jouw ontwerp tussentijds op of stuur het naar een vriend(in) of familielid. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw robuuste KEUK direct bestellen. Begin jouw robuuste keuken ontwerp direct!

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze robuuste keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Wat is een industriële keuken?
  Een industriële keuken wordt gekenmerkt door staal, hout en donkere kleuren. Ben je op zoek naar een industriële keuken, ontwerp deze dan bij KEUK. Het stalen frame van de KEUK maakt het ontwerp industrieel en robuust. Kies daarnaast voor materialen zoals hout, rvs en multiplex.
 • Wat is een robuuste keuken?
  Een robuuste keuken wordt gekenmerkt door staal, hout en donkere kleuren. Ben je op zoek naar een robuuste keuken, ontwerp deze dan bij KEUK. Het stalen frame van de KEUK maakt het ontwerp robuust. Kies daarnaast voor materialen zoals hout, rvs en multiplex.
 • Waar is een robuuste keuken van gemaakt?
  Een robuuste keuken is over het algemeen gemaakt van hout, staal en rvs. Hoe jouw robuuste keuken eruit komt te zien, hangt af van jouw wensen. Een KEUK bestaat uit een stalen frame. Voeg een houten of multiplex blad toe. Ook kun je een rvs spoelbak en kraan bestellen.
 • Wat kost een robuuste keuken?
  Wat een robuuste keuken kost, hangt af van jouw wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw robuuste keuken kost.
 • Welk hout is geschikt voor de keuken?
  Ga je voor een keuken van KEUK, dan kun je kiezen uit een houten kernbeuken blad, gemaakt van restafval beukenhout. Dit materiaal is erg sterk, omdat het hout uit de kern van de stam is. Er verschijnen in de kern mooie structuren (nerven) en verkleuringen.