Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Modulaire keuken bij KEUK:

Wissel en vervang in een handomdraai

Een modulaire keuken is ontzettend ideaal. Modulair betekent dat je de onderdelen van de keuken (zoals kasten en apparatuur) eenvoudig kunt wisselen, uitbreiden of vervangen. Je ziet modulaire keukens steeds meer. In een maatschappij waarin veel verandert, is het fijn dat een keuken met je mee kan veranderen. Een keuken van KEUK is ook volledig modulair opgezet. Ontdek alle mogelijkheden en voordelen van een KEUK bij jou thuis.

Modulaire keuken bij KEUK:

Wissel en vervang in een handomdraai

Waarom een modulaire keuken van KEUK?

Het ontwerpen van een modulaire keuken op KEUK.nl is ontzettend leuk en simpel door onze nieuwste configurator. Hierdoor wordt het creëren en het kopen van een nieuwe keuken nóg leuker. De voordelen van KEUK op een rij:

 • Door het modulaire systeem kun je flexibel kasten aanpassen en uitbreiden, zelfs jaren later.
 • De configurator van KEUK is zeer toegankelijk: ontwerp jouw keuken gratis en zonder registratie.
 • Ga je verhuizen of moet jouw KEUK in een andere ruimte komen te staan? Geen zorgen, hij verplaatst zich met je mee.
 • Een KEUK is voorzien van een vriendelijke en zachte prijs.
 • Een modulaire KEUK kun je helemaal naar je eigen wensen samenstellen. Denk aan de kleur, het type werkblad, de indeling, de hoeveelheid apparatuur en de grootte van de keuken.
 • Je kunt jouw keuken ontwerp tussentijds opslaan en delen.
 • De prijzen staan per module in de configurator, lekker transparant dus.
 • Je modulaire KEUK is lekker snel in huis, de levertijd is slechts 6 weken.
 • Naast modulair zijn onze keukens ook zeer duurzaam.
Ontwerp je eigen KEUK

Modulaire keuken samenstellen

Het samenstellen van een KEUK is erg simpel door de gebruiksvriendelijke configurator zonder registratie en het modulaire systeem. We nemen je stap voor stap mee door het proces en helpen je met het samenstellen van jouw droomkeuken.

Bepalen van de basis

stap 1

Als je begint met het samenstellen van jouw modulaire keuken in onze configurator, dan heb je eerst een optie om het aantal kasten te bepalen. Je kan zelf een aantal kiezen of een vaak gekozen keuken aanklikken. Geen zorgen: later in het proces kan je het aantal kasten gewoon nog aanpassen.

Tip: let goed op de afmetingen en wat er mogelijk is in de ruimte waar jouw keuken komt te staan.

Stijl en afwerking selecteren

stap 2

Daarna selecteer je de kleur van de keuken, het blad dat je graag wil en de plaats waar de keuken moet komen te staan. Kom je er niet helemaal uit? Je kan altijd op de ‘i’ naast de opties klikken om meer informatie te krijgen.

Kasten en apparatuur kiezen

stap 3

Als derde kun je jouw gewenste kasten selecteren. Kies uit een deurkast, ladekast, koelkast, oven, spoelkast, vaatwasser en wijnklimaatkast. Ook kun je een inductiekookplaat met of zonder afzuiging toevoegen aan de bovenkant van een kast. Alle apparatuur die je bij KEUK bestelt is van Siemens. Alle huishoudelijke (keuken)apparaten van Siemens maken zo zuinig mogelijk gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Accessoires en organisatie

stap 4

Heb je één of meerdere ladekasten geselecteerd? Dan zie je dat je kan kiezen voor een binnenlade van Blum in de bovenste lade. Deze optie heb je niet als je koos voor een inductiekookplaat met afzuiging bij de bovenkant van de ladekast. Ook aan accessoires heeft een KEUK geen gebrek. Zo kun je lekker organizen als je kiest voor de volgende ladekast accessoires: een anti-slipmat, een bestekindeling, een kruidenindeling en/of een dwarsreling voor pannendeksels. Heb je een deurkast in de modulaire keuken geplaatst? Dan kun je kiezen voor een extra legplank voor meer opslag.

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerptips en inspiratie

Een KEUK biedt veel opties. Daarom kan het lastig zijn om een modulaire keuken goed te ontwerpen. Er zijn namelijk dingen waar je rekening mee moet houden, zoals de functionele en ergonomische eigenschappen. We geven je een aantal tips om jouw modulaire keuken zo handig mogelijk in te richten.

Functionele plaatsing van modules

Uiteraard kun je gewoon kasten toevoegen en plaatsen waar je wilt. Toch is het verstandiger om te kijken wat het meest functioneel is. Je wilt natuurlijk niet vlak na plaatsing het idee hebben dat je de verkeerde opstelling hebt gekozen, bijvoorbeeld doordat je weinig werkruimte hebt of te veel moet lopen. Over het algemeen is een ergonomische indeling het beste. Deze indeling ziet er als volgt uit: opbergzone, voorraadzone, spoelzone, werkzone en kookzone. Nu je dit weet, zou je jouw KEUK als volgt kunnen indelen: ladekast, spoelkast (met daaronder een deurkast), vaatwasser, koelkast en oven met inductiekookplaat. Uiteraard kun je meer ladekasten of deurkasten plaatsen. Of de inductiekookplaat boven op een andere kast plaatsen. Als je een kleine keuken hebt met drie of vier modules, is de ergonomie niet zo zeer van toepassing. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen gaan voor een ladekast, een spoelkast en een oven met een inductiekookplaat.

Aandachtspunten voor kwaliteit en duurzaamheid

Vind je kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk? Geen zorgen, KEUK werkt alleen met topproducten van de beste merken. Zo is al onze keukenapparatuur afkomstig van het merk Siemens. Siemens is een duurzaam merk dat zo zuinig mogelijk gebruik maakt van natuurlijke hulpbronnen.

Naast onze keukenapparatuur is de KEUK zelf ook zeer duurzaam. We bieden duurzaam kookplezier, een lange levensduur en maken alleen gebruik van duurzame en circulaire materialen bij de productie van onze keukens. Ook recyclen we oude keukens. Op deze manier krijgt elke KEUK weer een nieuw leven en worden er geen keukens onnodig vernietigd.

Ontwerp je eigen modulaire KEUK(en)

Wil jij een modulaire keuken kopen voor in jouw huis of bedrijfspand? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. Gratis, makkelijk en op jouw eigen tempo. Sla tussentijds op of stuur jouw ontwerp naar een vriend(in) of familielid. Je ziet te allen tijde de prijs, zodat je precies weet of je nog iets toe kan voegen of juist niet. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw duurzame KEUK direct bestellen. Begin jouw modulaire keuken ontwerp direct!

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen

over onze modulaire keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Wat is een modulaire keuken?
  Een modulaire keuken is een keuken waarvan je de onderdelen (zoals kasten en apparatuur) eenvoudig kunt wisselen, uitbreiden of vervangen. Een KEUK is ook volledig modulair. Stel jouw keuken samen in onze gratis configurator.
 • Wat kost een modulaire keuken?
  Wat een modulaire keuken kost, hangt af van jouw wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw modulaire keuken kost.
 • Hoe duur is een modulaire keuken?
  Hoe duur een modulaire keuken is, hangt af van jouw wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw modulaire keuken kost.
 • Hoeveel kost een modulaire keuken?
  Hoeveel een modulaire keuken kost, hangt af van jouw wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw modulaire keuken kost.
 • Waar kan ik een modulaire keuken kopen?
  Een modulaire keuken kun je kopen op KEUK.nl. Stel jouw ideale keuken samen in onze online en gratis configurator. Je ziet te allen tijde de prijs en kunt jouw ontwerp tussentijds opslaan en delen. Start nu!