Wegens drukte geldt een langere levertijd. Let op: in week 32 t/m 34 bouwvak geen levering.

Wachtwoord vergeten?

0

Stalen keuken: ontdek de kracht

Zwarte keuken met grote RVS spoelbak en kraan

Een stalen keuken is stoer, robuust, industrieel en duurzaam. Bovendien kunnen ze goed tegen een stootje. Dit maakt een stalen keuken een ruimte waar écht gewerkt kan worden. Er zijn verschillende redenen om een stalen keuken bij KEUK samen te stellen. Ontdek alle voordelen en mogelijkheden die we jou te bieden hebben als je kiest voor een keuken van ons.

Wij gebruiken uitsluitend topproducten van de beste merken.
Quooker logo
Zwarte keuken met grote RVS spoelbak en kraan
Sfeerbeeld: koken in zwarte keuken van KEUK

Voordelen van een stalen KEUK

Zwarte minimalistische keuken van staal

Stoere uitstraling

Groene keuken met stalen frame detail

IJzersterk

Groene keuken met stalen frame

Duurzaam karakter

Zwarte Reginox spoelbak en kraan

Onderhoudsarm

Strakke keuken met stalen frame detail

Krasbestendig

Zwarte stalen keuken - Reginox spoelbak detail

Stalen accessoires

Grijze stalen keuken van KEUK

Design mogelijkheden

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp je eigen stalen keuken

Wil jij een stalen keuken kopen voor in jouw huis of bedrijfspand? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Kies je eigen keuken kleur en materiaal voor het blad. Sla jouw ontwerp tussentijds op of stuur het naar een vriend(in) of familielid. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw stalen KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

  • Wat is een stalen keuken?
    Een stalen keuken is stoer, robuust, industrieel en duurzaam. Bovendien kunnen ze goed tegen een stootje. Dit maakt een stalen keuken een ruimte waar écht gewerkt kan worden. Ontdek alle voordelen en mogelijkheden die we jou te bieden hebben als je kiest voor een keuken van ons.
  • Waar kan ik een stalen keuken kopen?
    Een stalen keuken koop je bij KEUK. Deze kan je volledig naar eigen wensen in elkaar zetten. Het frame is van staal en voor het werkblad kun je kiezen uit multiplex HPL of kernbeuken hout. Stel jouw eigen stalen keuken samen in de online configurator op KEUK.nl.
  • Wat kost een stalen keuken?
    Wat een stalen keuken kost, hangt af van jouw wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw stalen keuken kost.