Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Stalen keuken van KEUK:

Ontdek de kracht van stalen keukens

Een stalen keuken is stoer, robuust, industrieel en duurzaam. Bovendien kunnen ze goed tegen een stootje. Dit maakt een stalen keuken een ruimte waar écht gewerkt kan worden. Er zijn verschillende redenen om een stalen keuken bij KEUK samen te stellen. Ontdek alle voordelen en mogelijkheden die we jou te bieden hebben als je kiest voor een keuken van ons.

Stalen keuken van KEUK:

Ontdek de kracht van stalen keukens

KEUK sfeerbeeld

De voordelen

van een stalen KEUK

Veel koken, vaak koken, uitgebreid koken: met een stalen keuken kan het allemaal. Staal is erg sterk materiaal waardoor het stootbestendig is. Als je per ongeluk iets laat vallen of iets tegen de keuken aanstoot, is dat geen probleem. Maar er zijn nog meer voordelen waardoor jij direct een stalen keuken wil bestellen bij KEUK.

Stoere uitstraling

voordelen

De uitstraling van je keuken is erg belangrijk. Het moet goed bij de rest van je huis of kantoorpand passen. Heeft jouw interieur een stoere, robuuste en industriële stijl? Dan vult een stalen keuken die stijl helemaal aan. Dit komt door de minimalistische en industriële uitstraling die een stalen keuken met zich meebrengt. Ook heeft staal het voordeel dat het een ruimtelijk effect geeft. Heb je een kleine ruimte waar de stalen keuken moet staan, dan kan deze toch groter ogen.

IJzersterk

voordelen

Elke KEUK is gemaakt om door dik en dun te blijven staan. De KEUK heeft een stalen frame dat zorgt voor stabiliteit en is niet kapot te krijgen. Alle hoeken en de onderkant van de stalen keuken hebben stootranden. Dit voorkomt beschadigingen van het frame. Daarnaast zijn de kastdeuren voorzien van een extra stevige bevestiging, en de laden hebben een draagkracht van maar liefst 70 kg.

Al deze voordelen zorgen ervoor dat een stalen keuken ideaal is voor iedere ruimte, en zeker voor kantoorpanden.

Duurzaam karakter

voordelen

Een stalen keuken gaat een leven lang mee en is een circulaire en duurzame investering. Het frame van de stalen keuken van KEUK is gemaakt van hergebruikt staal. Ook halen we elke oude KEUK op om te recyclen. Zo krijgt elke keuken weer een nieuw leven en worden ze niet onnodig vernietigd.

Daarnaast wordt er bij de bouw van een KEUK gebruikgemaakt van OrganicBoard en biogene lijm.

Onderhoudsarm

voordelen

Het voordeel van onze stalen KEUK is dat het zeer onderhoudsarm en hygiënisch is. Dit komt doordat vuil en etensresten zich niet kunnen hechten. Hierdoor veeg je het met een vochtige doek en wat schoonmaakmiddel zo van de keuken af.

Wil je ook een onderhoudsarm werkblad? Kies dan voor multiplex HPL. Het enige dat je hoeft te doen aan dit werkblad is het schoonmaken met een vochtige doek en zacht schoonmaakmiddel.

Krasbestendig

voordelen

Een stalen keuken is ijzersterk, waardoor het veel minder vatbaar is voor beschadigingen. Ook het werkblad multiplex HPL is, door de HPL toplaag, krasbestendig.

Let op: we adviseren wel om een snijplank te gebruiken als je eten gaat snijden.

Stalen accessoires

Laat je spoelbak inclusief kraan lekker opvallen door het nog industriëler te maken. Kies voor een Reginox spoelbak en kraan van roestvrij staal (RVS). Het voordeel van een RVS spoelbak en kraan is dat het materiaal ontzettend sterk is. Ook is het bestand tegen hitte, corrosie en deuken. Dit maakt RVS enorm duurzaam. Je kan ook kiezen voor een Reginox black-line spoelbak en kraan.

Design mogelijkheden

Misschien vind je het lastig om jouw stalen keuken te stijlen. Een stalen keuken heeft natuurlijk een behoorlijk robuuste uitstraling, waardoor het lastig lijkt om dit te combineren met andere materialen en meubilair. Toch hoeft dit niet het geval te zijn.

Je kan bijvoorbeeld een mooi rek plaatsen boven je keuken waar je planten, (wijn)glazen of kruidenpotjes kan neerzetten. Dit kan een stalen rek zijn, maar ook een houten rek. Ook een (stalen) plafondrek kan een goed idee zijn om extra opslagruimte te creëren.

Ontwerp je eigen stalen keuken

Wil jij een stalen keuken kopen voor in jouw huis of bedrijfspand? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Kies je eigen keuken kleur en materiaal voor het blad. Sla jouw ontwerp tussentijds op of stuur het naar een vriend(in) of familielid. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw stalen KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen

over onze stalen keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

  • Wat is een stalen keuken?
    Een stalen keuken is stoer, robuust, industrieel en duurzaam. Bovendien kunnen ze goed tegen een stootje. Dit maakt een stalen keuken een ruimte waar écht gewerkt kan worden. Ontdek alle voordelen en mogelijkheden die we jou te bieden hebben als je kiest voor een keuken van ons.
  • Waar kan ik een stalen keuken kopen?
    Een stalen keuken koop je bij KEUK. Deze kan je volledig naar eigen wensen in elkaar zetten. Het frame is van staal en voor het werkblad kun je kiezen uit multiplex HPL of kernbeuken hout. Stel jouw eigen stalen keuken samen in de online configurator op KEUK.nl.
  • Wat kost een stalen keuken?
    Wat een stalen keuken kost, hangt af van jouw wensen. Materialen, apparatuur en grootte van de keuken beïnvloeden de prijs. Een basis KEUK kun je al kopen voor ca. € 3.000. Ontwerp jouw eigen keuken in de configurator op KEUK.nl en zie direct wat jouw stalen keuken kost.