Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Daarom KEUK

Robuuste keukens met een radikaal eigen aanpak

Onze duurzame keukens zijn zo ontworpen dat je ze flexibel kunt aanpassen en uitbreiden. Zelfs jaren later. Elke KEUK is gemaakt om door dik en dun te blijven staan. Een leven lang. En dat tegen een betaalbare prijs. Daarom is KEUK ook voor studentenhuisvesting, woningcorporaties, vakantieparken en instellingen een geschikte oplossing. En onze aanpak? Die is radikaal anders.

Wij gebruiken uitsluitend topproducten van de beste merken.

Daarom KEUK

Robuuste keukens met een radikaal eigen aanpak

Voor wie maken we onze producten?

Voor consumenten

De stoere, circulaire keuken met een unieke stijl voor een sympathieke prijs.

  • Unieke eigentijdse look; geen standaard keuken.
  • Modulair zelf samenstellen.
  • Keuze in kleuren, materialen en opties.
  • Uitbreidbaar en aanpasbaar, zelfs jaren later.
  • Verhuisbaar.

Voor bedrijven

Robuuste, duurzame keukens voor veeleisende projecten en met lagere installatiekosten.

  • Makkelijk inpasbaar in bouwkundig kader.
  • In volume leverbaar.
  • Inname/Hergebruik aan einde levensduur.
  • Circulaire, duurzame materialen.
  • Lagere installatiekosten.
Meer over KEUK zakelijk
KEUK - duurzaam

Duurzaam

De duurzame keuze.

De hele levenscyclus van een KEUK is duurzaam. Het materiaalgebruik, de productie, het gebruik én na gebruik.

Circulaire en duurzame productie

KEUK wordt gemaakt van duurzame, circulaire materialen die alleen maar uit Europa komen. Het frame is voor een groot deel gemaakt van hergebruikt staal en voor het plaatmateriaal wordt OrganicBoard gebruikt wat gemaakt is van snoei- en houtafval en biogene lijm. En voor onze apparatuur kiezen we energiezuinige oplossingen.

Ook bij de productie en levering houden we rekening met duurzaamheid. Onze fabriek in Hoogezand draait op duurzame energie. Wat dit inhoudt spreekt voor zich. Daarnaast halen we onze materialen van zo dichtbij mogelijk waardoor we het aantal transportkilometers en onze uitstoot tot een minimum beperken. En we werken zoveel mogelijk verpakkingsloos. Zo gebruiken we geen wegwerp verpakkingsmateriaal, zoals bijvoorbeeld karton of piepschuim, bij het transport van jouw keuken.

Duurzaam gebruik

Een KEUK is volledig modulair van opzet. Een geplaatste KEUK kun je eenvoudig aanpassen door onderdelen te wisselen of te vervangen. Bovendien kun je een KEUK makkelijk verhuizen naar een nieuwe woning. En wil je een andere KEUK? Dan halen we de gebruikte KEUK op om deze te ‘refurbishen’ of te ‘recyclen’. Zo krijgt elke KEUK nog vele nieuwe levens.

KEUK - robuust

Robuust

De robuuste keuze.

Door de materiaalkeuze en meerdere slimmigheden in het ontwerp gaat een KEUK een leven lang mee.

IJzersterk ontwerp

Elke KEUK is gemaakt om door dik en dun te blijven staan. Het stalen frame zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar is ook niet kapot te krijgen. Alle hoeken en de onderkant van het frame hebben stootranden om beschadiging van jouw KEUK tegen te gaan. Daarnaast hebben we de kastdeuren voorzien van een extra stevige bevestiging, en de laden hebben een draagkracht van maar liefst 70 kg. Als werkblad kun je kiezen voor een sterk multiplex blad. Hoe robuust wil je het hebben?

KEUK - radikaal

Radikaal

De eigenwijze keuze.

KEUK is anders dan andere keukenmerken en hanteert een radikaal andere aanpak.

Gele keuken - KEUK

Online kopen = snel leveren vanuit de eigen werkplaats in Hoogezand

KEUK is een online merk. En omdat er alleen met vaste afmetingen gewerkt wordt en de keukens direct geleverd worden vanuit de eigen werkplaats in Hoogezand (Groningen), houdt KEUK de prijzen betaalbaar én kan er snel geleverd worden. Altijd binnen 6 weken en vaak nog sneller.

Kleuren met een verhaal.

Groningse trots!

De kleuren van onze keukens hebben we een Gronings tintje meegegeven. Waarom? Omdat we trots zijn op onze afkomst en omdat Groningen, net als KEUK, zoveel unieks te bieden heeft.

Kenmerkend voor Groningen zijn de weidse, oneindig groene vergezichten. Gecombineerd met de continu veranderende wolken witte luchten, is dit een geliefd tafereel voor veel kunstenaars. Ga je ‘s avonds de provincie in, dan valt gelijk op dat de nachten hier echt donker, zeg maar nacht zwart, zijn. Bij ons is bijna geen lichtvervuiling. Als je in onze provincie iets bijzonders wilt doen, ga wadlopen vanuit Pieterburen. Een unieke ervaring  en wedden dat je onze waddenzand grijze kleur herkent? Een mosterd gele keuken mag natuurlijk ook niet in ons assortiment ontbreken. Groningen kent een rijke geschiedenis als het gaat om het telen van mosterdplanten en het produceren van mosterd.

KEUK - oneindiggroen
KEUK - wolkenwit
KEUK - nachtzwart
KEUK - waddenzandgrijs
KEUK - mosterdgeel
Kleuren met een verhaal. Groningse trots!

Kleuren met een verhaal.

Groningse trots!

Hoe gaat jouw nieuwe keuken eruit zien?

In een paar stappen vertaal jij jouw wensen snel en eenvoudig naar een nieuwe droomkeuken. En het mooiste is, binnen 6 weken staat jouw nieuwe KEUK bij jou in huis!

Direct samenstellen