Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Over KEUK

Hoe het allemaal begon

Zusterbedrijf HARRYVAN is een bedrijf gespecialiseerd in fijn timmerwerk en interieurbouw. En dat al sinds 1930. Projectkeukens en pantry’s is een van hun specialisaties. Jaren geleden werden ze door een aannemer uitgedaagd om voor een studentenflat in Groningen een keuken te realiseren met een langere levensduur dan de projectkeukens die tot dan toe werden toegepast. HARRYVAN ging de uitdaging aan en ontwikkelde een robuuste, modulaire keuken. De gebruikte materialen zorgden ervoor dat de  robuuste keuken zeer geschikt was voor intensief gebruik en daardoor een veel langere levensduur heeft dan een reguliere keuken. De reacties waren lovend en in de jaren die volgden ontwikkelde HARRYVAN de keuken verder door. Tot op de dag van vandaag zijn er honderden van deze robuuste keukens geplaatst.

Steeds vaker kwam de vraag of de keuken, in aangepaste vorm, privé gekocht kon worden. Binnen Harryvan werd een projectteam samengesteld dat als opdracht meekreeg te onderzoeken wat het potentieel van de robuuste keuken was voor de particuliere markt, wat er zeker bleek te zijn. De basis voor KEUK werd hiermee gelegd.

Het projectteam ontwikkelde de bestaande robuuste keuken in de afgelopen jaren door tot het huidige duurzame, robuuste en modulaire keukenconcept KEUK. In september 2023 werd KEUK afgesplitst van HARRYVAN en ging het verder als zelfstandige B.V. vanuit Hoogezand met een eigen werkplaats en showroom. KEUK verkoopt haar keukens nu online via de website keuk.nl. De keukens worden binnen 6 weken rechtstreeks vanuit onze werkplaats bij jou thuis geplaatst.

groene keuken

Over KEUK

Hoe het allemaal begon