Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Industriële keuken: donkere kleuren en sterke materialen

Je ziet het in steeds meer woonstijlen voorbij komen: een industriële keuken. De industriële stijl kenmerkt zich over het algemeen door donkere kleuren en robuuste materialen, zoals metaal en hout. Ook in andere woonstijlen, zoals de moderne stijl, komen donkere kleuren en robuuste materialen terug. Hierdoor past een industriële keuken in verschillende woonstijlen. Ontdek de mogelijkheden van een industriële keuken van KEUK.

Zwarte keuken met robuuste oven en inductiekookplaat
Zwarte minimalistische keuken van staal

Industriële keuken van staal

Keuken samenstellen zonder registratie

Ontwerptips voor industriële keuken

Veelgebruikte combinaties industriële keuken

De industriële stijl wordt vaak gekenmerkt door de kleuren zwart, grijs en bruin. Dit komt doordat deze kleuren van nature aanwezig waren in de oude fabrieken, waar de industriële stijl op gebaseerd is. Een veelgebruikte combinatie van kleuren is zwart met bruin. Op het gebied van materialen worden metaal en hout veel met elkaar gecombineerd. Bij KEUK stel je zelf jouw eigen industriële keuken samen.

Kleine zwarte keuken met robuuste stijl

Kleuropties

Industriële keuken
Sfeerbeeld stokbrood in oven in de zwarte keuken van KEUK

Keukenblad

Industriële keuken
Minimalistische keuken met robuuste spoelbak detail

Spoelbak

Industriële keuken

Industriële accessoires en inrichting

Hoe leuk is het om de ruimte nog wat in te richten met accessoires? Plaats bijvoorbeeld een mooi stalen of houten wandrek boven je industriële keuken. Hier kun je planten, glazen of kruidenpotjes neerzetten. Ook een plafondrek kan een goed idee zijn om de ruimte nog wat extra in te richten. Hier kun je dan bijvoorbeeld wat verlichting aan hangen.

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp je eigen industriële keuken

Wil je jouw eigen industriële keuken samenstellen voor jouw woning? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en begin met het creëren van jouw droomkeuken. De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Kies je eigen kleur, indeling en materiaal voor het blad. Sla jouw ontwerp tussentijds op of stuur het naar een vriend(in) of familielid. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw industriële KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK
Zwarte keuken die modulair in elkaar wordt gezet

Milieuvriendelijk en duurzaam karakter

Veelgestelde vragen

over onze industriële keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Wat is een industriële keuken?
  Een industriële keuken wordt gekenmerkt door staal, hout en donkere kleuren. Ben je op zoek naar een industriële keuken, ontwerp deze dan bij KEUK. Het stalen frame van de KEUK maakt het ontwerp industrieel en robuust. Kies daarnaast voor materialen zoals hout, rvs en multiplex.
 • Wat kost een industriële keuken?
  Wil je weten wat een industriële keuken bij KEUK kost? Dat mag je helemaal zelf bepalen. Stel jouw KEUK modulair samen in onze configurator en bepaal zelf wat voor kasten en hoeveel kasten je toevoegt. De prijs zie je bij elke handeling veranderen. Zo bepaal jij wat jouw industriële keuken kost.
 • Wat bepaalt de kwaliteit van een keuken?
  De kwaliteit van een keuken wordt vaak bepaald door de materialen. Voor het frame van onze KEUK gebruiken we hergebruikt staal. En bij de bouw gebruiken we OrganicBoard en biogene lijm. Doordat staal ijzersterk is, gaat een KEUK veel langer mee dan een doorsnee keuken.
 • Waar is een keuken van gemaakt?
  Het frame van de keukens van KEUK is gemaakt van hergebruikt staal. En bij de bouw gebruiken we OrganicBoard en biogene lijm. Verder kun je kiezen uit een multiplex HPL blad of een houten kernbeuken blad.