Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Vrijstaande keuken: meer ruimte en kookoppervlak

Een vrijstaande keuken is een enorme trend geworden in keukenland. Dit komt doordat een vrijstaande keuken de ideale manier is om ruimte te creëren in je huis. Het heeft een uitnodigend karakter en zorgt voor veel kookoppervlak. Wij onderscheiden twee verschillende soorten vrijstaande keukens: een keuken die los staat van de keukenwand en een keuken met kookeiland. Ontdek alle mogelijkheden van een vrijstaande KEUK bij jou thuis.

Sfeerbeeld: koken in zwarte keuken van KEUK

Opties vrijstaande keuken

Wij onderscheiden twee verschillende soorten vrijstaande keukens: een keuken die los staat van de keukenwand en een keuken met kookeiland. Bij KEUK hebben we beide opties. Ontdek wat het beste bij jou past.

Gele vrijstaande keuken 90cm module

Losstaande keuken

Vrijstaande keuken
Grijs kookeiland en keukeneiland met bar

Keuken met kookeiland

Vrijstaande keuken
Keuken met bar en hoge kastenwand

Kwaliteit vrijstaande KEUK

Sfeerbeeld: koken in zwarte keuken van KEUK

Prijs vrijstaande keuken

KEUK sfeerbeeld: stokbrood in oven

Advies online of op locatie

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp je eigen vrijstaande keuken

Wil je jouw eigen vrijstaande keuken samenstellen voor jouw woning? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator, klik bij plaatsing de optie ‘vrijstaand’ aan en begin met het creëren van jouw droomkeuken. De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Kies je eigen indeling en materiaal voor het blad. Sla jouw ontwerp tussentijds op of stuur het naar een vriend(in) of familielid. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw vrijstaande KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK
Zwarte keuken die modulair in elkaar wordt gezet

Montage

Veelgestelde vragen

over onze vrijstaande keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Waar kan ik een vrijstaande keuken kopen?
  Een vrijstaande keuken kun je kopen op KEUK.nl. In onze configurator kun je jouw eigen vrijstaande keuken ontwerpen door middel van modules. Je ziet direct de prijs van jouw keuken staan. Na bestelling bezorgen we jouw KEUK binnen 6 weken.
 • Wat is een vrijstaande keuken?
  Een vrijstaande keuken is een keuken die los staat van de keukenwand. Dit kan een losstaande keuken zijn, maar ook een keuken met kookeiland. Bekijk op KEUK.nl de mogelijkheden of ontwerp je eigen vrijstaande keuken.
 • Wat is een losstaande keuken?
  Een losstaande keuken is een keuken die los staat van de keukenwand. Dit kan een keuken zijn die midden in de ruimte is geplaatst, of een keuken met kookeiland. Bekijk op KEUK.nl de mogelijkheden of ontwerp je eigen losstaande keuken.
 • Hoe breed moet je keuken zijn voor een kookeiland?
  Hoe breed je keuken moet zijn voor een kookeiland, hangt af van de grootte van je kookeiland. Bij KEUK kun je sinds januari 2024 een kookeiland bestellen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden en kosten te bespreken.
 • Wat kost een keuken met eiland?
  De kosten van een keuken met eiland hangt af van de wensen die je hebt. Bij KEUK kun je sinds januari 2024 een kookeiland bestellen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden en kosten te bespreken.