Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Een strakke keuken is ruimtelijk en rustgevend

Een strakke keuken is tijdloos, eenvoudig en functioneel. Een keuken met een strak ontwerp zorgt ervoor dat de keuken een gevoel van ruimtelijkheid creëert. Het lijnenspel en de strakke afwerking zorgen voor een rustgevend geheel. Bij KEUK kun je een strakke keuken samenstellen. Ontdek de mogelijkheden.

Strakke keuken met stalen frame detail

Wat is een strakke keuken?

De definitie van een strakke keuken zit al in de naam. Het is een keuken die een strak ontwerp heeft. Denk aan een keuken met weinig accessoires, eenvoudige lijnen en vlakke oppervlakken. In een strakke keuken kom je diverse materialen tegen, zoals metaal, glas en staal. Functionaliteit staat centraal, met slimme opbergoplossingen en geïntegreerde apparaten. De keuken kleur is meestal neutraal, wat een modern, rustgevend en ruimtelijk gevoel creëert.

Grijze keuken in moderne en Scandinavische stijl

Verschil strakke keuken en moderne keuken

Grijs kookeiland en keukeneiland met bar

Strakke keukenopstellingen

Grijze keuken opbergruimte detail van KEUK

Strakke keuken zonder bovenkasten

Kookeiland met bar en hoge kastenwand

Hoge kastenwand

Siemens Vaatwasser - KEUK

Keukenapparatuur met strak design

Strakke keuken met zwarte kraan

Materialen strakke KEUK(en)

Groene keuken

Kleuren strakke keuken

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp jouw eigen strakke KEUK

Wil jij een strakke keuken kopen? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. Gratis, makkelijk en op jouw eigen tempo. Sla tussentijds op of stuur jouw ontwerp naar een vriend(in) of familielid. Je ziet te allen tijde de prijs, zodat je precies weet of je nog iets toe kan voegen of juist niet. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw strakke KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze strakke keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Wat is een strakke keuken?
  Een strakke keuken is een moderne stijl gekenmerkt door minimalistisch design, eenvoudige lijnen en gladde oppervlakken. Het gebruikt vaak materialen als glas, metaal en staal voor een gestroomlijnde look, met nadruk op functionaliteit en ruimtelijkheid.
 • Waarom een strakke keuken?
  Een strakke keuken biedt een moderne en minimalistische uitstraling die rust en ruimte bevordert. Het eenvoudige ontwerp maximaliseert functionaliteit. Het past goed bij diverse interieurstijlen en zorgt voor een tijdloze uitstraling.
 • Wat is het voordeel van een strakke keuken?
  Het voordeel van een strakke keuken is de tijdloze elegantie en ruimtelijke uitstraling. Het minimalistische ontwerp maximaliseert de beschikbare ruimte en bevordert een opgeruimde omgeving. Bovendien is het gemakkelijk aan te passen aan verschillende interieurstijlen.
 • Hoe maak je een strakke keuken gezellig?
  Voeg warme accenten toe zoals houten elementen, zachte texturen of ga voor een keuken kleur. Gebruik warme verlichting en voeg persoonlijke details toe, zoals kunstwerken of planten. Creëer een gezellige sfeer met accessoires zoals kussens, kleden en decoratieve items.