Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Rechte keuken van KEUK: compact en veelzijdig

Rechte keukens zijn populair in woningen of kantoren waar niet veel ruimte is. Het fijne van een rechte keuken is dat het maar één wand in beslag neemt, maar toch net zo functioneel en veelzijdig is als elke andere keuken. Bij KEUK kun je jouw eigen rechte keuken samenstellen. Bepaal zelf de lengte van de keuken en de functies. Ontdek de mogelijkheden.

Groene keuken tegen wand

Voordelen van een rechte keuken

Hoewel je vaak L-vormen, U-vormen en kookeilanden ziet, heeft een rechte keuken toch echt wel veel voordelen. We benoemen ze hieronder.

 • Een rechte keuken bespaart veel ruimte, doordat het maar één wand in beslag neemt.
 • Een keuken in rechte opstelling is compact en veelzijdig.
 • De rechte keuken van KEUK is modulair, wat betekent dat je alle modules naar wens kan aanpassen, zelfs jaren later.
 • Of je nu een kleine rechte keuken of grote rechte keuken wilt; de KEUK is aan te passen aan jouw wensen.
 • Door onze Siemens inbouwapparatuur kun je de keuken zo compleet maken als je zelf wil.
 • Onze rechte keuken is gemaakt van duurzame en circulaire materialen, waardoor de KEUK zeer lang meegaat.
 • De levertijd bedraagt maar 6 weken.
Ontwerp je eigen KEUK

Afmetingen rechte keuken

Elke KEUK is volledig modulair. Dit betekent dat je een KEUK in onze online configurator makkelijk zelf kan samenstellen door modules toe te voegen, te verwijderen of te verplaatsen. Bepaal dus zelf de afmetingen van jouw keuken, afhankelijk van de ruimte die je hebt. Onze kleinste keuken heeft 3 modules en is 192 cm breed. De keuken met 4 modules is 255 cm breed. De keuken met 5 modules is 318 cm breed en de keuken met 6 modules is 381 cm breed. De grootste keuken is de KEUK met 7 modules, deze is 444 cm breed. Voor alle keukens, ongeacht de breedte, geldt een hoogte van 96,5 cm en een diepte van 65 cm.

Grijze rechte keuken

Rechte keuken zonder bovenkastjes

Gele keuken - KEUK

Rechte keuken in verschillende stijlen

Grijs kookeiland en keukeneiland met bar

Rechte keuken met eiland

Keuken met bar en hoge kastenwand

Rechte keuken met kastenwand

Zwarte kleine keuken van KEUK

Kleine rechte keuken

Grijze moderne keuken met zes modules

Lange rechte keuken

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp jouw eigen rechte KEUK

Wil jij een (goedkope) rechte keuken kopen? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. Gratis, makkelijk en op jouw eigen tempo. Sla tussentijds op of stuur jouw ontwerp naar een vriend(in) of familielid. Je ziet te allen tijde de prijs, zodat je precies weet of je nog iets toe kan voegen of juist niet. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw rechte KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze rechte keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Waarom een rechte keuken?
  Een rechte keuken is ideaal voor ieder type ruimte vanwege de efficiënte indeling langs één muur. Het maximaliseert bruikbare ruimte en is functioneel en veelzijdig. Bovendien kun je een rechte keuken van KEUK aanpassen aan jouw behoeften en favoriete stijl.
 • Hoe lang rechte keuken?
  De lengte van onze rechte keuken bepaal je zelf. Onze kleinste keuken heeft 3 modules en is 192 cm breed. De keuken met 4 modules is 255 cm breed. De keuken met 5 modules is 318 cm breed, de keuken met 6 modules is 381 cm breed en de keuken met 7 modules is 444 […]
 • Hoeveel kost een rechte keuken?
  De kosten van een rechte keuken zie je direct in onze online configurator. Je kunt gemakkelijk modules toevoegen of verwijderen. Bij elke toevoeging of verwijdering krijg je direct de nieuwe prijs te zien, zodat je meteen weet wat je uiteindelijke kosten voor de rechte keuken gaan zijn.
 • Wat kost een rechte keuken?
  De kosten van een rechte keuken zie je direct in onze online configurator. Je kunt gemakkelijk modules toevoegen of verwijderen. Bij elke toevoeging of verwijdering krijg je direct de nieuwe prijs te zien, zodat je meteen weet wat je uiteindelijke kosten voor de rechte keuken gaan zijn.