Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0
Laat je inspireren

Dé keukenstijl die past bij jouw droomkeuken

Grijze keuken met RVS spoelbak detail

Keukenstijlen vormen de kern van het ontwerp en de sfeer van een keukenruimte. Elke keukenstijl heeft zijn eigen kenmerken die het uiterlijk en karakter van de keuken bepalen. Door het gebruik van verschillende materialen, kleuren en afwerkingen kunnen keukens worden getransformeerd in uitnodigende en functionele ruimtes die passen bij jouw smaak en stijl.

Bij KEUK kun je kiezen uit zeven verschillende keukenstijlen. Ga voor een moderne keuken, industriële keuken, stalen keuken, robuuste keuken, Scandinavische keuken, minimalistische keuken of strakke keuken. Bekijk hieronder de mogelijkheden van de verschillende keukenstijlen.Grijze keuken met RVS spoelbak detail
Grijze moderne keuken met wijnklimaatkast van KEUK

De keukenstijlen van 2024 voor jouw keuken

Grijze keuken oven detail van KEUK
Grijze keuken met zwarte kraan - KEUK
Detail oneindig groene keuken
Zwarte keuken frame detail
Grijze keuken met RVS spoelbak detail
Keukenstijlen
Laat je inspireren door ons aanbod van keukenstijlen
Ontwerp je eigen KEUK

Stel jouw nieuwe KEUK samen

Wil jij een nieuwe keuken kopen? Ontwerp dan nu jouw eigen keuken in jouw favoriete stijl! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. Ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw nieuwe KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze keukenstijlen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

  • Wat is de beste keukenstijl?
    De beste keukenstijl is voor iedereen anders. Het hangt af van jouw eigen voorkeuren en behoeften. Populaire keuzes zijn modern, Scandinavisch en minimalistisch. Het belangrijkste is dat de stijl past bij jouw smaak, levensstijl en beschikbare ruimte.

Laat je inspireren door KEUK

Robuuste keukens met een radikaal eigen aanpak: ontmoet KEUK! Onze duurzame keukens zijn zo ontworpen dat je ze flexibel kunt aanpassen en uitbreiden. Zelfs jaren later. Elke KEUK is gemaakt om een leven lang te blijven staan, doordat het frame van de keukens van staal is gemaakt. En onze apparaten? Die zijn energiezuinig.

Stel jouw keuken helemaal modulair samen

Een KEUK is dus geen standaard keuken. Dat zie je wel aan onze werkwijze: in onze configurator kun je jouw droomkeuken helemaal modulair samenstellen. Kies uit kleur, werkblad, aantal modules en apparatuur. Jij bent de baas. En wil je jaren later toch wat anders? Dan kun je jouw KEUK uitbreiden en aanpassen. Ook met een verhuizing gaat een KEUK gewoon met je mee: scheelt weer kosten voor een nieuwe keuken.

Levering en plaatsing binnen enkele weken

KEUK is een online merk. En omdat er alleen met vaste afmetingen gewerkt wordt en de keukens direct geleverd worden vanuit de eigen werkplaats in Hoogezand (Groningen), houdt KEUK de prijzen betaalbaar én kan er snel geleverd en geplaatst worden. Altijd binnen 6 weken en vaak nog sneller. Stel nu jouw eigen KEUK samen.