Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0
Laat je inspireren

De ideale keukenopstelling voor jouw keuken

Sfeerbeeld: koken in een KEUK

Keukenopstellingen bepalen voor een groot gedeelte hoe alle elementen in een keuken zijn georganiseerd en hoe de indeling van een keuken eruitziet. Denk aan kasten, apparaten en werkbladen. Er zijn verschillende populaire opstellingen, zoals een keukeneiland, rechte keuken, keuken met bar en grote keuken. Elke opstelling heeft zijn eigen voordelen en kan aan jouw voorkeuren en behoeften worden aangepast.

Bij KEUK kun je kiezen uit verschillende keukenopstellingen. Hieronder leggen we meer uit over de mogelijkheden van onze opstellingen voor jouw keuken. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.Sfeerbeeld: koken in een KEUK
Sfeerbeeld: koken in zwarte keuken van KEUK

Bijzondere keukenopstelling voor jouw keuken

Kleine gele keuken tegen de wand
Grijze keuken in moderne en Scandinavische stijl
Grijs kookeiland en keukeneiland met bar
Keuken met bar en hoge kastenwand
Sfeerbeeld stokbrood in oven in de zwarte keuken van KEUK
Groene keuken
Grijze moderne keuken met zes modules
Keukenopstellingen
Laat je inspireren door ons aanbod van keukenopstellingen
Ontwerp je eigen KEUK

Keuken op maat samenstellen

Wil jij een nieuwe keuken kopen? Ontwerp dan nu jouw eigen keuken in jouw favoriete opstelling! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. Ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw nieuwe KEUK direct bestellen. Let op: Neem voor een kookeiland of een keuken met bar contact met ons op.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze keukenopstellingen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

  • Wat is de beste keukenopstelling?
    Er is geen beste keukenopstelling: het hangt af van ruimte, behoeften en voorkeuren. Een rechte keukenopstelling is populair vanwege de ruime mogelijkheden. Een kookeiland opstelling biedt meer werkruimte en sociale interactie. Maak een keuze op basis van jouw specifieke situatie.

Laat je inspireren door KEUK

Robuuste keukens met een radikaal eigen aanpak: ontmoet KEUK! Onze duurzame keukens zijn zo ontworpen dat je ze flexibel kunt aanpassen en uitbreiden. Zelfs jaren later. Elke KEUK is gemaakt om een leven lang te blijven staan, doordat het frame van de keukens van staal is gemaakt. En onze apparaten? Die zijn energiezuinig.

Stel jouw keuken helemaal modulair samen

Een KEUK is dus geen standaard keuken. Dat zie je wel aan onze werkwijze: in onze configurator kun je jouw droomkeuken helemaal modulair samenstellen. Kies uit kleur, werkblad, aantal modules en apparatuur. Jij bent de baas. En wil je jaren later toch wat anders? Dan kun je jouw KEUK uitbreiden en aanpassen. Ook met een verhuizing gaat een KEUK gewoon met je mee: scheelt weer kosten voor een nieuwe keuken.

Levering en plaatsing binnen enkele weken

KEUK is een online merk. En omdat er alleen met vaste afmetingen gewerkt wordt en de keukens direct geleverd worden vanuit de eigen werkplaats in Hoogezand (Groningen), houdt KEUK de prijzen betaalbaar én kan er snel geleverd en geplaatst worden. Altijd binnen 6 weken en vaak nog sneller. Stel nu jouw eigen KEUK samen.