Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Keukenblok bij KEUK: geschikt voor elke ruimte

Een keukenblok is een slimme oplossing in een kleine ruimte, zoals een studio, kantoor of studentenkamer. Een keukenblok is voorzien van een modern en compact design en bespaart ruimte. Ben jij op zoek naar een keukenblok? Stel dan jouw eigen exemplaar samen in de online configurator van KEUK.

Kleine zwarte keuken met robuuste stijl

Klein keukenblok bij KEUK

Een klein keukenblok is de ideale oplossing voor kleine ruimtes. Door middel van een mini keukenblok wordt de ruimte die beschikbaar is toch efficiënt benut. Zo kan een keukenblok in de bijkeuken heel handig zijn. Maar een los keukenblok is ook handig voor diverse kleine ruimtes waar een volwaardige keuken niet past. Denk aan een studio, klein appartement, kantoor of een studentenkamer. Dan is het erg handig als je een klein keukenblok los kan kopen.

Groene keuken tegen wand

Keukenblokken in diverse stijlen

Keuken samenstellen zonder registratie

Los keukenblok samenstellen

Minimalistische en robuuste keuken - oven detail

Keukenblok met of zonder apparatuur

Strakke keuken met zwarte kraan

Keukenblok met of zonder spoelbak

Afmetingen keukenblok van KEUK

De afmetingen van een keukenblok van KEUK kun je zelf bepalen. De hoogte en diepte van een keukenblok blijven altijd hetzelfde, ongeacht de breedte. De hoogte is 96,5 centimeter en de diepte is 65 centimeter. Ga je voor het kleinste keukenblok met 3 modules? Dan is deze 192 centimeter breed. In totaal kun je 7 modules selecteren. Hieronder zie je alle breedtes op een rij:

 • Keukenblok met 3 modules: 192 cm breed
 • Keukenblok met 4 modules: 255 cm breed
 • Keukenblok met 5 modules: 318 cm breed
 • Keukenblok met 6 modules: 381 cm breed
 • Keukenblok met 7 modules: 444 cm breed
Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp je eigen keukenblok bij KEUK

Wil jij een keukenblok kopen voor in jouw huis of bedrijfspand? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw ideale keukenblok. Gratis, makkelijk en op jouw eigen tempo. Sla tussentijds op of stuur jouw ontwerp naar een vriend(in) of familielid. Je ziet te allen tijde de prijs, zodat je precies weet of je nog iets toe kan voegen of juist niet. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw duurzame KEUK direct bestellen. Begin jouw keukenblok ontwerp direct!

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze keukenblokken

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Wat is een keukenblok?
  Een keukenblok is een slimme oplossing in een kleine ruimte, zoals een studio, kantoor of studentenkamer. Een keukenblok is voorzien van een modern en compact design en bespaart ruimte.
 • Hoe hoog is een keukenblok?
  De hoogte van een keukenblok van KEUK is 96,5 cm. Ons keukenblok heeft geen bovenkastjes, wat het aanzicht ruimtelijker maakt. Voeg deurkasten of ladekasten toe voor veel opbergruimte. Ook kun je een spoelbak en apparatuur naar wens toevoegen.
 • Wat kost een keukenblok?
  Een keukenblok van KEUK kun je zelf samenstellen. Dit betekent dat je de kosten helemaal zelf in de hand hebt. Voeg modules, kasten en apparaten naar wens toe. Je ziet te allen tijde de prijs van jouw keukenblok.