Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0
Laat je inspireren

Keuken kleuren: voor welke kleur kies jij?

Grijze rechte keuken

Voordat je een nieuwe keuken koopt, is het goed om te achterhalen welke kleuren er het beste in jouw huis passen. De juiste keuken kleur bepaalt de sfeer en stijl van een ruimte. Bij het overwegen van de juiste keuken kleuren, kun je de functie van de ruimte, de bestaande inrichting en jouw persoonlijke voorkeuren in je achterhoofd houden.

Bij KEUK kun je kiezen uit vijf verschillende keuken kleuren: nacht zwart, wolkenwit, oneindig groen, waddenzand grijs en mosterd geel. Hieronder vind je een aantal keuken kleuren voorbeelden om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Grijze rechte keuken
Grijze keuken in moderne en Scandinavische stijl

Warme kleuren voor in de keuken

Grijze keuken stalen frame detail van KEUK
Circulaire keuken in het zwart
Grijze keuken opbergruimte detail van KEUK
Detail oneindig groene keuken
Gele keuken met RVS kraan - KEUK
Keuken kleuren
Laat je inspireren door ons aanbod van keuken kleuren
Keuken met bar en hoge kastenwand

De keuken kleuren trends van 2024

Ontwerp je eigen KEUK

Stel jouw nieuwe KEUK samen

Wil jij een nieuwe keuken kopen? Ontwerp dan nu jouw eigen keuken in jouw favoriete kleur! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. Ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw nieuwe KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze keuken kleuren

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

  • Wat is de beste kleur voor een keuken?
    De beste kleur voor een keuken hangt af van verschillende factoren, maar neutrale tinten zoals wit, zwart en lichtgrijs zijn populair omdat ze een gevoel van ruimte creëren en gemakkelijk te combineren zijn met verschillende accentkleuren.
  • Welke kleur keuken is tijdloos?
    Tijdloze kleuren voor een keuken zijn wit, grijs en zwart. Deze keuken kleuren stralen een gevoel van ruimte, helderheid en frisheid uit, en ze zijn gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen en accenten. Bovendien hebben ze een tijdloze elegantie die niet snel verouderd raakt.
  • Welke kleur keuken 2024?
    In 2024 zijn warme kleuren populair voor keukens. Denk aan zachte tinten zoals warme grijstinten of groentinten. Deze kleuren creëren een gezellige en uitnodigende sfeer. Combineren met natuurlijke materialen zoals hout voegt een luxe uitstraling toe.

Laat je inspireren door KEUK

Robuuste keukens met een radikaal eigen aanpak: ontmoet KEUK! Onze duurzame keukens zijn zo ontworpen dat je ze flexibel kunt aanpassen en uitbreiden. Zelfs jaren later. Elke KEUK is gemaakt om een leven lang te blijven staan, doordat het frame van de keukens van staal is gemaakt. En onze apparaten? Die zijn energiezuinig.

Stel jouw keuken helemaal modulair samen

Een KEUK is dus geen standaard keuken. Dat zie je wel aan onze werkwijze: in onze configurator kun je jouw droomkeuken helemaal modulair samenstellen. Kies uit kleur, werkblad, aantal modules en apparatuur. Jij bent de baas. En wil je jaren later toch wat anders? Dan kun je jouw KEUK uitbreiden en aanpassen. Ook met een verhuizing gaat een KEUK gewoon met je mee: scheelt weer kosten voor een nieuwe keuken.

Levering en plaatsing binnen enkele weken

KEUK is een online merk. En omdat er alleen met vaste afmetingen gewerkt wordt en de keukens direct geleverd worden vanuit de eigen werkplaats in Hoogezand (Groningen), houdt KEUK de prijzen betaalbaar én kan er snel geleverd en geplaatst worden. Altijd binnen 6 weken en vaak nog sneller. Stel nu jouw eigen KEUK samen.