Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Kantoor keuken van KEUK: onmisbaar

Een kantoor keuken is vandaag de dag onmisbaar in kantooromgevingen. Een koffiecorner, een vaatwasser voor alle vaat, een koelkast om je eigen lunch of drankjes voor de vrijdagmiddagborrel in te bewaren: een keuken voor in kantoor is dé hub voor elke werkplek. Bij KEUK kun je een kantoor keuken samenstellen die aan alle wensen voldoet. Ontdek de mogelijkheden.

Grijze moderne keuken met zes modules

Waarom een kantoor keuken?

Een kantoor keuken is ideaal om te hebben. Het is de plek voor een koffiezetapparaat, waterkoker of Quooker. Zo kun je elke dag beginnen met een sociaal momentje. Maar naast een koffiecorner is een keuken ook bedoeld om eten en drinken op te bergen. Een koelkast of vrieskast kan daardoor erg handig zijn. In een ladekast en deurkast kun je borden, bekers en bestek kwijt waar medewerkers gebruik van kunnen maken. En wil je dit aan het einde van de dag allemaal weer schoonmaken? Dan komt een vaatwasser zeer van pas. Kortom, eigenlijk kan een kantoor niet meer zonder een keuken.

Voordelen van een kantoor KEUK(en)

Een kantoor keuken biedt medewerkers veel mogelijkheden. Denk aan het bereiden van eten, het opslaan van meegebracht eten en een gezellige koffiecorner. Ook voor werkgevers biedt een kantoor keuken van KEUK veel voordelen. Ontdek alle voordelen hieronder.

 • In een kantoor keuken met kookmogelijkheden kunnen medewerkers lunch bereiden.
 • In een kantoor keuken met koelkast kan eten en drinken worden opgeslagen, zodat het langer goed blijft.
 • Een compacte kantoor keuken is goedkoper dan een grote keuken.
 • Bij KEUK is een kantoor keuken zelf samen te stellen. Kies uit kleur, werkblad, apparatuur en aantal modules.
 • In een kantoor keuken kun je een aparte koffiecorner plaatsen, dit creëert een stukje gezelligheid.
 • Onze kantoor keukens zijn in volume leverbaar.
 • Een KEUK is zeer duurzaam en circulair.
 • Een KEUK is makkelijk inpasbaar in een bouwkundig kader.
Meer over KEUK zakelijk
Zwarte kleine keuken van KEUK

Pantry keuken kantoor

Grijze keuken ladekast detail van KEUK

Kitchenette voor op kantoor

Minimalistische keuken stijl

Modulair keukenblok voor kantoor

Groene keuken tegen wand

Kies je eigen kantoorkeuken stijl

Duurzame bedrijfskeukens

De bedrijfskeukens van KEUK worden gemaakt van duurzame en circulaire materialen. Zo is het frame van een KEUK voor een groot deel gemaakt van hergebruikt staal. Voor het plaatmateriaal gebruiken we onder andere OrganicBoard, dat gemaakt wordt van snoei- en houtafval en biogene lijm. Ook op het gebied van productie en transport van onze bedrijfskeukens zijn we erg circulair bezig. Onze fabriek in Hoogezand draait op duurzame energie. We beperken daarnaast het aantal transportkilometers én onze uitstoot tot een minimum. En we werken waar mogelijk verpakkingsloos.

Ontwerp je eigen KEUK

Bestel een kantoor keuken bij KEUK

Wil je een keuken voor op kantoor bestellen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden van KEUK voor jouw kantooromgeving. Neem hiervoor contact met ons op. Je kunt ook jouw eigen kantoor keuken ontwerpen in onze configurator. Kies jouw gewenste kleur, werkblad, apparatuur en het aantal modules. Ben je helemaal klaar met het ontwerp? Dan kun je jouw keuken voor op kantoor direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze kantoor keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Waarom een keuken voor op kantoor?
  Een kantoor keuken is vandaag de dag onmisbaar in kantooromgevingen. Een koffiecorner, een vaatwasser voor alle vaat, een koelkast om lunch of drankjes voor de vrijdagmiddagborrel in te bewaren: een kantoor keuken is dé hub voor elke werkplek.
 • Wat is een pantry keuken voor op kantoor?
  Een pantry keuken is een kleine kantoor keuken, waarbij een compacte ruimte is uitgerust met de nodige apparatuur. Dit is bijzonder handig voor MKB-bedrijven waar keukenruimte vaak beperkt is.