Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Grote keuken voor groots kookcomfort bij KEUK

Heb je ruimte om een grote keuken te plaatsen? Twijfel dan zeker niet. In een grote ruimte kun je heerlijk en uitgebreid koken. Ook heb je veel opbergruimte in ruime keukens. Bij KEUK kun je jouw eigen grote keuken samenstellen, precies zoals jij wil. Ontdek alle voordelen en mogelijkheden van een grote keuken.

Grijze moderne keuken met zes modules

Grote keuken van hoogwaardige materialen

KEUK wordt gemaakt van zeer hoogwaardige materialen die een leven lang meegaan. De materialen die voor een KEUK worden gebruikt zijn duurzaam en circulair. Ze worden door ons uitsluitend uit Europa gehaald. Het frame is voor een groot deel gemaakt van hergebruikt staal, wat niet kapot te krijgen is. Voor het plaatmateriaal wordt OrganicBoard gebruikt, dat is gemaakt van snoei- en houtafval en biogene lijm. Ga je voor een grote KEUK, dan weet je dus zeker dat je er zeer lang plezier van gaat hebben.

Grote keuken montage

Grote modulaire keuken

Grote keuken inrichten

Een grote keuken inrichten kan nog een hele uitdaging zijn, want waar plaats je alles? De ergonomische indeling zorgt ervoor dat alles zo logisch mogelijk ingedeeld is. Deze indeling bestaat uit een opbergzone, voorraadzone, spoelzone, werkzone en kookzone. Deze zones kun je in een grote keuken als volgt inrichten:

 • In de opbergzone kun je beginnen met een koelkast. Ook kun je ladekasten en/of deurkasten toevoegen.
 • In de voorraadzone kun je ook ladekasten en/of deurkasten toevoegen.
 • In de spoelzone kun je een spoelkast toevoegen met daarboven een spoelbak. Ook een vaatwasser mag natuurlijk niet ontbreken.
 • In de werkzone kun je kasten naar wens toevoegen. Zorg er alleen voor dat het werkblad leeg blijft zodat je hier het eten op kunt voorbereiden.
 • In de kookzone plaats je de oven en een inductiekookplaat. Je kunt kiezen uit een geïntegreerde afzuiging of een afzuigkap.
Zwarte keuken met grote RVS spoelbak en kraan

Grote spoelbak keuken

Grijze moderne keuken met wijnklimaatkast van KEUK

Keuze uit diverse apparaten

Grote keuken in diverse stijlen

Een grote keuken wordt vaak geassocieerd met een luxe keuken. In zekere zin is dit ook zo, want een grote keuken ziet er imponerend uit en is vaak voorzien van veel opbergruimte en genoeg apparatuur. Het fijne van een grote luxe keuken is dat deze past in verschillende (interieur)stijlen. Dit geldt ook voor een KEUK, die past in de volgende stijlen:

Grijs kookeiland en keukeneiland met bar

Grote keuken met kookeiland

Neem contact op
Keuken met bar en hoge kastenwand

Grote keuken met hoge kastenwand

Wandtegels in grote keuken

Een grote keuken kun je nóg luxer en mooier maken door wandtegels te plaatsen. Het fijne van tegels op de achterwand is dat ze makkelijk schoon te maken zijn. Handig als er per ongeluk iets op de wanden is gespetterd. Het hangt van de kleur van de keuken en de interieurstijl af welke wandtegels geschikt zijn. Heb je een zwarte keuken, grijze keuken of witte keuken? Dan kan een tegel met een (subtiel) kleurtje of patroon mooi staan. Heb je een groene keuken of een gele keuken, dan is het beter om de tegel rustig te houden. Denk aan een lichte, pastel of beige tegel op de achterwand.

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp jouw eigen grote KEUK

Wil jij een grote keuken kopen voor in jouw woning of kantoor? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken. De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Kies je eigen keuken kleur en materiaal voor het blad. Sla jouw ontwerp tussentijds op of stuur het naar een vriend(in) of familielid. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw grote KEUK direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze grote keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Wat is een grote keuken?
  Een grote keuken is een ruime, goed uitgeruste kookomgeving. Je ziet ze vaak in grote ruimtes zoals woningen, restaurants of hotels. Een grote keuken biedt voldoende ruimte voor grote apparaten, kookmogelijkheden en opslag. Ga voor een grote rechte keuken of een grote keuken met eiland.
 • Wat kost een grote keuken?
  De kosten van een grote keuken bij KEUK kun je zelf bepalen. In de online configurator zie je precies wat jouw keuken gaat kosten bij elke handeling die je uitvoert. Verwijder modules of voeg juist modules naar wens toe, totdat je op jouw gewenste prijs en keuken uitkomt.