Wegens drukte geldt een langere levertijd. Let op: in week 32 t/m 34 bouwvak geen levering.

Wachtwoord vergeten?

0

Design keuken: luxe en betaalbaar

Een design keuken is een keuken met een luxe uitstraling. Hierdoor staat hij erg mooi in een moderne of minimalistische stijl. Als je aan een designkeuken denkt, dan denk je misschien direct aan een hele dure keuken. Bij KEUK is dat gelukkig niet het geval. Bij ons kun je een design keuken samenstellen voor een betaalbare prijs. Ontdek alle kenmerken van een design keuken.

Wij gebruiken uitsluitend topproducten van de beste merken.
Quooker logo

Wat is een design keuken?

​​Een design keuken kenmerkt zich door een strak en minimalistisch ontwerp, hoogwaardige materialen, innovatieve apparatuur en een hoogstaande afwerking. Een design keuken wordt daardoor ook wel een luxe keuken genoemd. Designkeukens zijn functioneel, maar wel voorzien van exclusieve materialen. Denk hierbij aan hout, metaal of glas. Ook zijn de details van een design keuken zorgvuldig uitgewerkt, waardoor ze bijdragen aan de luxe uitstraling. Ontdek hoe een designkeuken van KEUK eruitziet.

Kleuren van een design keuken

Luxe materialen

Design keuken accessoires

Design keukenapparatuur

Design keuken stijlen

Een design keuken staat bekend om de strakke, minimalistische vormgeving. Ook een industriële vormgeving kan dienen als basis voor een design keuken. We hebben verschillende stijlen op een rij gezet die passen bij een design keuken.

Moderne designkeuken

Deens design keuken

Industriële designkeuken

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp je eigen design keuken

Ben je helemaal klaar om jouw eigen design KEUK te ontwerpen? Begin direct, vrijblijvend en zonder registratie! De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Sla tussentijds op of stuur jouw ontwerp naar een vriend(in) of familielid. Je ziet te allen tijde de prijs en de afmetingen, zodat je precies weet of je nog iets toe kan voegen of juist niet. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw design keuken direct bestellen. Begin jouw keuken ontwerp via de onderstaande button.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze design keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

  • Wat is een design keuken?
    Een design keuken kenmerkt zich door een strak en minimalistisch ontwerp, hoogwaardige materialen, innovatieve apparatuur en een hoogstaande afwerking. Een design keuken wordt daardoor ook wel een luxe keuken genoemd. Designkeukens zijn functioneel, maar wel voorzien van exclusieve materialen.
  • Wat kost een design keuken?
    Bij KEUK heb je zelf in de hand hoeveel jouw design keuken kost. Stel hem zelf samen in onze configurator. Je ziet direct de prijs. Ook als je dingen toevoegt of verwijdert, zie je de prijs direct mee veranderen. Zo weet je altijd precies hoeveel jouw design keuken kost.
  • Waar kan ik een design keuken kopen?
    Een design keuken kun je kopen bij KEUK. Ontwerp jouw eigen keuken in onze online configurator. Kies uit kleur, keukenblad, aantal modules, keukenapparatuur en opstelling. Bij KEUK heb je zelf in de hand hoe jouw design keuken eruit komt te zien, en hoeveel deze kost.