Binnen 6 weken bij je thuisbezorgd en geplaatst.

Wachtwoord vergeten?

0

Circulaire keuken van KEUK

Circulariteit en milieuvriendelijkheid wordt in onze samenleving steeds belangrijker. Veel meer mensen willen producten of materialen die goed zijn voor het milieu. Denk aan tweedehands kleding of spullen, maar ook in onze woning zijn we steeds duurzamer bezig. Bij KEUK zijn we ons hiervan bewust, daarom produceren wij onze keukens op een duurzame en circulaire manier. Ontdek meer over de voordelen en mogelijkheden van onze circulaire keukens.

Circulaire keuken in het zwart

Wat is een circulaire keuken?

Een circulaire keuken is ontworpen om zo min mogelijk afval te produceren en om zo slim mogelijk gebruik te maken van materialen. Dat betekent dat alles in de keuken zo is gemaakt dat het een lange levensduur heeft. En als het kapot gaat, kan een circulaire keuken makkelijk worden gerepareerd of gerecycled. Het draait allemaal om duurzaamheid en het verminderen van de impact op het milieu.

Voordelen circulaire keuken

Een circulaire keuken heeft veel voordelen ten opzichte van een ‘normale’ keuken. Ontdek alle mogelijkheden die een circulaire KEUK met zich meebrengt.

 • Een circulaire keuken is erg duurzaam, doordat het bijdraagt aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen.
 • Door te focussen op hergebruik en recycling, produceert een circulaire keuken minder afval.
 • De milieuvriendelijke keuken van KEUK is volledig modulair op te zetten, wat betekent dat je flexibel kasten kunt aanpassen en uitbreiden - zelfs jaren later.
 • Een KEUK heeft een aanzienlijk langere levensduur in vergelijking met een niet-circulaire keuken.
 • De kosten kunnen op lange termijn worden verlaagd, doordat je aparte modules van de keuken kunt vervangen in plaats van de hele keuken.
 • Een milieuvriendelijke keuken vermindert de ecologische voetafdruk door het verminderen van energieverbruik, waterverbruik en de productie van schadelijke afvalstoffen.
 • Materialen die worden gebruikt in een circulaire keuken zijn vaak milieuvriendelijker en kunnen de luchtkwaliteit in huis verbeteren.
 • De configurator van KEUK is zeer toegankelijk: ontwerp jouw keuken zonder registratie en helemaal gratis.
 • De levertijd van een circulaire KEUK is slechts 6 weken.
Ontwerp je eigen KEUK
Circulaire keuken

Keuken van circulaire materialen

Circulaire keuken montage

Circulaire productie van de keuken

Minimalistische en robuuste keuken - oven detail

Efficiënte apparaten

Circulaire keuken montage

Circulaire keuken met modulair principe

Circulaire keuken

Verhuizen? Neem je circulaire KEUK mee

Grijze keuken stalen frame detail van KEUK

Lange levensduur

Voor wie is een circulaire keuken?

Onze circulaire keukens zijn zo ontworpen dat je ze altijd flexibel kunt aanpassen en uitbreiden. En dat tegen een transparante en betaalbare prijs. In de configurator kun je te allen tijde zien wat de prijs is, ook als je iets aan het ontwerp verandert. Zo kun je het zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Daarom is KEUK zeer geschikt voor elke woning, maar ook voor studentenhuisvesting, woningcorporaties, kantoren, vakantiewoningen en instellingen.

Ontwerp je eigen KEUK

Ontwerp jouw eigen circulaire KEUK

Wil jij een circulaire keuken kopen voor in jouw woning, kantoor of instelling? Ontwerp dan nu jouw eigen KEUK! Volg de stappen in de configurator en creëer jouw droomkeuken(s). De online configurator is makkelijk, simpel en gratis. Je ziet te allen tijde de prijs, zodat je precies weet of je nog iets toe kan voegen of juist niet. En ben je helemaal klaar? Dan kun je jouw circulaire keuken direct bestellen.

Ontwerp je eigen KEUK

Veelgestelde vragen over onze circulaire keukens

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier staan alvast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk eens op onze klantenservice pagina. Hier vind je een overzicht met nog veel meer veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

 • Wat is een circulaire keuken?
  Een circulaire keuken is een duurzaam ontwerp dat gericht is op het minimaliseren van afval en het maximaliseren van hergebruik. Het maakt gebruik van recyclebare materialen, efficiënte apparaten en stimuleert duurzame voedselpraktijken.
 • Wat is circulair materiaal?
  Circulair materiaal wordt geproduceerd, gebruikt en hergebruikt binnen een circulaire economie. Het wordt gekenmerkt door herbruikbaarheid, recyclebaarheid en/of biologische afbreekbaarheid, waardoor het de negatieve impact op het milieu minimaliseert.
 • Wat is de betekenis van circulair?
  Circulair verwijst naar een systeem waarin grondstoffen, producten en materialen worden hergebruikt, gerepareerd of gerecycled om verspilling te minimaliseren en de levensduur van producten te verlengen, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.
 • Wat kost een circulaire keuken?
  Onze circulaire keukens zijn zo ontworpen dat je ze altijd flexibel kunt aanpassen en uitbreiden. En dat tegen een transparante en betaalbare prijs. In de configurator kun je te allen tijde zien wat de prijs is, ook als je iets aan het ontwerp verandert.